Våra partners

Våra samarbetspartners är ovärderliga för oss. Utan dem skulle vi inte kunna genomföra ett så fint evenemang. Här kan du läsa mer om vilka de är.

Huvudsponsor

Saab

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab har kunder i över 35 länder och 17 500 anställda i världen. En stor utmaning för framtiden är att kunna rekrytera tillräckligt många ingenjörer, tekniker och medarbetare till Saabs innovativa team. Målet med satsningen på ridsporten är att få fler av ridsportens individer att bli intresserade av naturvetenskap, teknik och vilja jobba på Saab. För som vi alla vet så utvecklar ridsporten många goda ledare, starka teamspelare och resultatinriktade medarbetare.

Huvudsponsor

H&M

H&M:s engagemang inom ridsport sträcker sig ända tillbaka till 1996 då vi började samarbeta med Malin Baryard. Sedan dess har även Peder Fredricson och de belgiska bröderna Nicola och Olivier Philippaerts blivit en del av Team H&M. Deras vardag, hästliv och framgångar skildras i sociala medier-kanalen H&M We Love Horses på Facebook och Instagram. Missa oss inte där! H&M släpper årligen en ridsport-inspirerad kollektion till Sweden International Horse Show. En kollektion som säljs både online och i en pop-up-butik under Sweden International Horse Show.

Huvudsponsor

Creative Technology

Creative Technology (CT) erbjuder avancerade tekniklösningar inom ljud, ljus och bild för företagsevent och evenemang inom underhållning och sport över hela världen. CT är även en global leverantör av digital skyltning. Vi har lång erfarenhet av att skapa digitala möten och virtuella event. Från våra studios kan företag och organisationer kommunicera genom livesända webcasts och interaktion på distans. Kontakt: info.se@ct-group.com

Huvudsponsor

Agria Djurförsäkringar

Alla djur är speciella och det vet vi på Agria Djurförsäkring. Därför har vi försäkringar som passar för varje djur och djurägares behov för att du ska känna dig trygg om olyckan är framme. Tillsammans med våra kunder bidrar Agria sedan 1938 till forskning för djurs välmående och hälsa. Varje år delar vi ut medel i samarbete med Agria SKK forskningsfond och Stiftelsen hästforskning till universiteten för att utveckla veterinärvården och öka kunskapen om djur. Agria samarbetar med många aktörer inom djurnäringen i Sverige, allt ifrån rasföreningar, bruksklubbar, ridskolor och välkända profiler- för att vara med och sprida kunskapen om djur. Med projekt som Agrias Hundpromenad, Agria Breeders Club, #Stoppahältan och #Agrianaturbara bidrar vi till ett mer hållbart djurägande.

Huvudsponsorer

Mediapartners

Arrangörer

Värd

Sponsor

Officiella Partners