Arenainfo

I år tänker vi om!

Årets största hästfest, Sweden International Horse Show, kommer återigen att inta Friends arena. I år tänker vi om rejält och vänder på layouten och skapar nya ytor för umgänge, inspiration och upplevelser.

Friends Arena är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna arenor. I år blir det sjunde året som Sweden International Horse Show intar Friends Arena – och i år tänker vi om rejält!

Du kommer att märka förändringen så fort du kommer in genom huvudentrén. Direkt möts du av en inbjudande vy över mässan, som flyttar till den södra sidan av arenan. När du kommer lite närmare ser du den nya Mässarenan, som ligger direkt nedanför läktaren. Här har vi ett fullspäckat program hela dagarna, där du från en plats på läktaren kan låta dig inspireras.

Missa inte årets upplaga av SIHS – grunden är densamma, med en blandning av världens bästa ryttare, fantastiska shownummer och härlig julstämning. Samtidigt är inget sig riktigt likt när vi vänt på arenan. Vi lovar att det blir ett spännande år hos oss!

Läs mer om Friends Arena på www.friendsarena.se