Frågor och svar

Här kan du hitta svaren på de vanligaste frågorna. För frågor som gäller biljetter eller arenan finns fler frågor & svar på Friends Arenas hemsida. Du kan även maila till: biljett@friendsarena.se angående biljettfrågor. För övriga frågor om evenemanget som du inte hittar svar på här – kontakta info@horseshow.se.

Biljetter

När släpps biljetterna till SIHS 2023?

De första biljetterna – Guldweekend – släpps den 25 maj. Övriga biljetter släpps under sommaren. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier för mer information!

Vad ingår om jag köper en Enkelbiljett?

Om du köper en Enkelbiljett får du sittplats till en hel föreställning – förmiddag, eftermiddag eller kväll. I en föreställning ingår flera programpunkter som alla ingår i din biljett. Du får även tillgång till Mässan och Mässarenan hela dagen.

Kan man gå på mässan tidigare på dagen om man köpt kvällsbiljett?

Ja, om du har biljett till någon föreställning så har du tillgång till Friends Arena, Mässan och Mässarenan hela dagen.

Kan man köpa biljett enbart till mässan?

Ja, det finns Mässbiljetter att köpa. Med Mässbiljett får man tillgång till mässan och Mässarenan hela dagen. Biljetter och paket

Går barn in gratis?

Barn upp till och med tre år behöver inte biljett, utan de kommer med gratis. De får sitta i målsmans knä.

För barn och ungdomar (4-16 år) har vi ungdomsbiljetter till lägre pris.

 

Har man ångerrätt på köpt biljett?

Köpt biljett återlöses inte. Vid inställt evenemang återköps biljetten, exklusive serviceavgift.

Vad händer om man köpt biljett och evenemanget blir inställt?

Om evenemanget blir inställt kommer du att få ett mail från oss som meddelar detta. Pengarna du betalat för biljetten återbetalas automatiskt via samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Serviceavgift och andra leveranskostnader återbetalas inte

Program

Var hittar jag startlistor till tävlingarna?

När vi närmar oss tävlingarna kommer Start- och resultatlistor finns i vår app, som du hittar i Stockholm Live-appen.

Det finns då även hos Equipe.

Arenan

Får man ha med sig hund in på Friends Arena?

Nej, man får inte ta med sig hund in på arenan under SIHS. Det finns några hundar på plats, som arbetar i showen eller i montrar. Dessa är ackrediterade hundar. Som publik får du inte ta med hund in på arenan.

Finns det effektförvaring på arenan?

Ja, inne på arenan finns bemannad effektförvaring.

Kan man ha med barnvagn in på Friends Arena?

Ja, man kan ta med barnvagn in på arenan. Men tänk på att barnvagn ej får tas med ut på läktare eller ner till mässan. Den måste lämnas på entréplan. Viktigt att följa eventuella instruktioner så att den inte hindrar eller blockerar utrymningsvägar och nödutgångar.

Var hittar jag info som funktionshindrad?

Det hittar man på Friends Arenas hemsida. https://www.friendsarena.se/besoek-arenan/tillgaenglighet

Vad betalar man med när man handlar?

Våra kiosker och matställen är kontantfria. På mässan är det varje utställare som väljer vilka betalsätt de vill använda, så det kan variera beroende på vem du handlar hos.

Får man fotografera inne på arenan?

Systemkamera eller annan professionell ljud- och bildinspelningsutrustning får inte tas med in i arenan. Mobilkamera och liten kompaktkamera tillåts.

Undrar du fortfarande något?

Har du kikat igenom våra frågor & svar men ändå inte fått svar på din fråga, hör av dig till oss via mail info@horseshow.se, eller fråga oss på Facebook @SwedenHorseShow. För frågor som gäller biljetter eller arenan finns fler frågor & svar på Friends Arenas hemsida https://www.friendsarena.se/besoek-arenan/fragor-och-svar .