Vi arbetar på för att kunna bjuda på ett fantastiskt evenemang i februari

I dessa tider är ingenting sig riktigt likt – inte heller Sweden International Horse Show. Just nu arbetar vi med att planera för ”SIHS Special Edition”  den 18-21 februari 2021. En helt unik upplaga av SIHS, som aldrig genomförts tidigare och heller inte kommer genomföras igen.

I och med flytten från första advent till vecka 7 i februari kommer tomtar och julklappar få ge plats för andra stämningshöjare. Programmet kommer att bjuda på en hel del kända godbitar, men även många spännande överraskningar.

Vi kommer att anpassa publikflöden på arenan för att undvika trängsel och implementera säkerhetsåtgärder vid entréer mm. Som sagt – inget blir sig riktigt likt den här gången. Men det vi kan lova är att det blir underhållning och spänning på högsta nivå.

I början av november återkommer vi med mer information om SIHS Special Edition. Har du redan köpt biljett till vinterns SIHS så kommer du att få information om vilka förändringar vi kommer att genomföra längre fram via mail.

Vi kommer att sätta säkerhet och hälsa i första hand för alla inblandade – publik, tävlande, artister och funktionärer. SIHS Special Edition kommer att följa de rekommendationer och restriktioner som gäller vid genomförandet. Skulle vi inte kunna uppfylla dessa förutsättningar kommer evenemanget inte att genomföras.

Hälsningar från SIHS teamet