12 november 2021

Uppladdning och nedräkning

Förberedelserna rullar på för fullt. Axel packar och förbereder sig för en härlig hästhelg på Friends Arena!

Nu har nedräkningen börjat på riktigt och det är mindre än 2 veckor kvar tills årets hästfest drar igång! Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla där! Ni kommer se oss veterinärer i mässprogrammet på både fredag, lördag och söndag och ni kan hela helgen komma och träffa oss i vår monter. Axel Wallman har börjat packa ihop den utrustning han ska ha med sig och är redo för att hästarna intar Friends Arena.

Vi kommer under nästa vecka dra igång en serie inlägg: ”från topp till tå” där ni får matnyttiga tips om vad som är bra att tänka på för att hålla våra fyrbenta vänner friska och fungerande. Första inlägget kommer att handla om hästens tänder och mun, så missa inte det!

Här kommer en liten hälsning från Axel: